Meist

Klubist

Ujumine kui klubi üks suund hakkas arenema alates 1994. aastast. Praeguseks treenib ujumisrühmades üle 1200 lapse ja nooruki. Treeningud toimuvad kogenud ja litsentseeritud treenerite juhendamisel.

Viimastel aastatel on ujumissuund tõestanud end kui üks tugevamaid Eestis. Oma tegevusaja jooksul on treenerid valmistanud ette suure hulga vabariigi meistreid ja rekordiomanikke, samuti erinevate tasemete rahvusvaheliste võistluste osalejaid ja võitjaid. Üheks peamiseks saavutuseks tuleb märkida spordiklubi Garant sportlaste osalemist olümpiamängudel. Korduvalt on klubi tunnustatud kui parim Eestis.

Kõigi spordisaavutuste taga seisab selgelt välja kujundatud treeningsüsteem, ambitsioonikas personal ja aastatepikkune kogemus erinevas vanuses laste ja erinevate ujumisoskuste tasemega töötamisel.

Klubi peamisteks ülesanneteks on pidada laste regulaarselt spordiga tegelemist, tervisliku eluviisi kujundamist, laste ja noorukite asotsiaalse käitumise ennetamist ning tingimuste loomist sihikindluse arendamiseks ja lapse eneseteostuse võimaldamiseks.
Igal aastal septembris kutsub Garant klubi oma ridadesse uusi lapsi, et pakkuda neile võimalust ujumises edasi areneda.

 

NB! 2009. aastal sai meie klubi spordikooli staatuse. Seoses sellega on meie kasvandike vanematel õigus maksudeklaratsiooni täitmisel tagasi saada 20% tasutud liikmemaksudest.