Trennid

TRENNID
Hetkel pakub Spordiklubi Garant ujumistunde 11 erinevas basseinis, mis katavad kogu Tallinna piirkonna, samuti Viimsi. Täpsemat teavet basseinide, gruppide ja vanusegruppide kohta leiate allolevatelt linkidelt.
Selle taseme alla kuuluvad lapsed alates imikueast kuni 3,5-aastasteni ning õpetamine toimub väikestes basseinides, kus väikelastel on mugavam olla ja vee temperatuur on peamiselt 30–32 kraadi. Peamine eesmärk on tõhus karastamine, immuunsüsteemi ja tervise tugevdamine, avastatud kõrvalekallete korrigeerimine ning õige arengu stimuleerimine.
kuni 3,5-aastastele
Lasnamäe tervisemaja , Sõle Spordikompleks, Elamus SPA, Viimsi Spa, Väike bassein (Punane 29a).
Sellest vanusest (3–4-aastased) on lapsed juba valmis treenima ilma vanemate saatjata, üksinda koos juhendaja ja teiste lastega grupis. Harjumine veekeskkonnaga toimub täiesti erineva algoritmi järgi. Nagu väikelaste puhul, toimuvad tunnid peamiselt väikestes basseinides (kus vee temperatuur on soojem kui suures basseinis). Sellel veega tutvumise etapil on lapsed juba valmis sooritama keerukamaid koordinatsiooniharjutusi, suudavad paremini keskenduda oma liigutustele ning omandavad hästi treeneri juhiseid. Veetegevused arendavad ka püsivaid hügieeniharjumusi, mis muutuvad järk-järgult vajaduseks ja harjumuseks. Seega võib ujumist, veepealseid mänge ja vees treenimist pidada tõhusaks vahendiks lapse normaalse arengu tagamiseks.
3,5 kuni 6-aastastele
Laagna Gümnaasium, Sõle Spordikompleks (Sõle 40a), Pelgulinna Gümnaasium, Elamus SPA , Järveotsa Gümnaasium, Viimsi Spa, Väike bassein (Punane 29a).
Algõppe rühmadesse võetakse 6–10-aastaseid lapsi (kui laps on läbinud eelnevad õppeetapid, võib treeneri otsusel rühmadesse võtta ka 5-aastaseid lapsi). Ujumise põhialuseid omandatakse läbi mänguliste meetodite. Selle ettevalmistusetapi treeningud toimuvad 2–3 korda nädalas. Ujumiskursuse lõpus, mis kestab septembrist kuni juunini, saavad lapsed näidata omandatud oskusi ja teadmisi klubi sisestel hindamisvõistlustel. Need võistlused pakuvad andekatele ja sihikindlatele lastele hea võimaluse pääseda kõrgemal tasemel rühma. Algõppe kursuse lõpuks peaksid lapsed suutma ujuda 50 meetrit vabalt ja 50 meetrit selili õige liigutuste koordineerimisega ning tehniliselt korrektselt sooritama stardihüpet stardipakult.
6 kuni 10-aastastele
Lasnamäe Gümnaasium, Laagna Gümnaasium, Sõle Spordikompleks (Sõle 40a), Pelgulinna Gümnaasium, Elamus SPA, Järveotsa Gümnaasium, Inglise Kolledž, Arte Gümnaasium, Viimsi Spa.
Pärast algõppe kursuse läbimist võib noorsportlase edasise arengu jagada kolme suunda: sportlik ettevalmistusgrupp, sportlik arengugrupp ja spordigrupp. Oskuste täiendamine toimub keerukamate tehniliste harjutuste ja füüsiliste omaduste arendamise kaudu. Lapsed hakkavad osalema klubi sisestel, vabariiklikel ja rahvusvahelistel võistlustel.
6 kuni 18-aastastele
Lasnamäe Gümnaasium, Laagna Gümnaasium, Sõle Spordikompleks, Pelgulinna Gümnaasium, Elamus SPA, Saksa Gümnaasium, Järveotsa Gümnaasium, Inglise Kolledž, Arte Gümnaasium, Viimsi Spa.
Täiskasvanute ujumiskursused „Masternid“ gruppides on kasulikud nii neile, kes soovivad õppida õigesti ujuma, kui ka neile, kes soovivad oma oskusi kõrgemale tasemele viia. Teid ootavad professionaalne treenerite lähenemine, kaasaegsed metoodikad ja sõbralik õhkkond meie treeningutel.
alates 18. eluaastast
Lasnamäe Gümnaasium, Inglise Kolledž, Sõle Spordikompleks
Meie klubis on võimalik osaleda individuaaltreeningutel. Kõik, mida peate tegema, on võtta ühendust vajaliku osakonna administraatoriga, kes soovitab teile sobivat treenerit, kes töötab selles valdkonnas.
igale vanusele
Treeningud toimuvad kõigis Tallinna piirkondades.